A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Termékeink Tűzifa, fabrikett kiszállítással Fenyő fűrészáru Gerendák Stafni (riglifa) Bramaclécek, cseréplécek Deszkák, pallók Gyalult és asztalosipari termékek Rétegragasztott gerendák BSH rétegragasztott gerenda Saját gyártású rétegragasztott gerenda KRH többrétegű ragasztott gerenda Konstrukciós tetőszerkezeti alapanyagok, KVH gerenda Lambériák, hajópadlók Lambériák Hajópadlók Teraszburkolatok, faházelemek Teraszburkolatok WPC teraszburkolatok és kiegészítők Faházelemek Fa lazúr, festék, védőszerek, ápolószerek MILESI lakkok, vékonylazúrok REMMERS favédelem és ápolás Polikarbonát és profillemezek Tetőcserepek BRAMAC tetőcserepek CREATON tetőcserepek AZZURRO tetőcserepek TONDACH tetőcserepek TERRÁN tetőcserepek Tetőzsindelyek Bitumenes hullámlemezek és kiegészítők Vízszigetelő és zárólemezek Fóliák és geotextiliák OSB, nútféderes OSB táblák Rétegelt lemezek Gipszkartonok és tartozékok Gipszkarton Gipszkarton profilok Szárazépítészeti kiegészítők Hőszigetelő anyagok Kőzetgyapot Üveggyapot Homlokzati hőszigetelő rendszerek Tetőtéri ablakok, tetőkibúvók, padlásfeljárók FAKRO tetőtéri ablakok FAKRO tetőkibúvók FAKRO padlásfeljáró lépcsők FAKRO kiegészítők Tetőkiegészítők Ereszcsatornák Térkövek, kerti szegélyek Barabás téglakő, kerti szegélyek Frühwald térkövek, teraszlapok, szegélyek Trapézlemezek és acél kerítéselemek Szauna építőanyagok és kellékek Szauna lambéria Szauna padléc Szauna kályha Szauna kiegészítők Szauna építési és szerkezeti kiegészítők Szauna infrasugárzók és szauna vezérlők Kötőelemek, rögzítéstechnika Ragasztó és tömítőanyagok Soudal Den Braven Rönkfa Barkácssarok, munkavédelem Raklap alapanyagok Szendvicspanel

CREATON tetőcserepek

Rendezés: Ár ABC Eredeti

CREATON natúr tetőcserepek
„Natúr” természetes felület: A natúr kerámia tetőcserép semmilyen bevonattal nem rendelkezik, színét a gyártáshoz használt agyag és a gyártási technológia határozza meg. Minden egyes tetőcserép egyedülállónak tekinthető és ezzel a változatosságával nyűgözi le a szemlélőt, hogy enyhe ingadozásokkal először természetes színárnyalatban pompázik, majd kialakul rajta a kívánt természetes patina. Az élő, nedvességszabályozó, természetes agyagból – vegyi adalékanyagok hozzáadása nélkül – készül, a CREATON ökológiai felelősség-tudatának jegyében. A natúr cserepeknél figyelembe kell venni, hogy azonos bányában de más helyen vagy más időben bányászott agyagból készült cserepek színében különbség lehet.

CREATON engóbozott tetőcserepek
Az agyag fő összetevői többek között a szilikát ásványok és a fém-oxidok. Az engób agyagásványt tartalmazó természetes színező anyag úgynevezett agyag iszap, a fő összetevői azok az ásványok és oxidok mint az agyagcserépé, így a két anyag azonos tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt az eljárást a fazekasok évezredek óta alkalmazzák, hogy az edényeik szebbek, színesebbek, finomabb megjelenésűek és nem utolsó sorban tartósabbak legyenek. A cserepek felületkezelését, engóbozását ma is hasonló módon végezzük, bár mi már a tudományt is segítségül hívtuk, hogy pontosan meghatározzuk milyen engób összetételre van szükségünk a kívánt hatás eléréshez. Ezért lehetséges az, hogy a szárító kemencéből kikerülve a megformázott és kiszárított nyers agyagcserepek megkaphatják az engóbot, ami beleívódik a cserép felületi pólusai n keresztül az anyagába. Az égetési folyamattal a engób kémiailag egyé válik a cseréppel, ez a kapcsolat akkor lehet tökéletes és elválaszthatatlan ha a két anyag nem idegen egymásnak, tehát azonos tulajdonságokkal kémiai anyagösszetétellel rendelkezik. Így ebben az esetben ez azt jelenti hogy az engób nem egy bevonat nem képez külön festékréteget a cserép felületén hanem a kerámiacserép része. Ezáltal egy rendkívül ellenálló felület jön létre.

CREATON nuance tetőcserepek
A „NUANCE“ megteremti annak a lehetőségét, hogy a különböző tájakat egy egészen különleges módon gazdagítsa és ezzel egyidejűleg a felületi tartósság és a maradandó színmegőrzés érdekében is tegyen valamit. Világszerte speciálisan erre a célra kiválasztott agyag-lelőhelyekből származó természetes földfestéket visznek fel a még ki nem égetett cserépre és 1000ºC feletti hőmérsékleten, érintkezésmentes égetési eljárás alkalmazásával egybeolvasztják a cseréppel. Ez az igényes folyamat a CREATON kerámia-cserepeknek különösen esztétikus megjelenést és széles színválasztékot kölcsönöz.

x-
--
»