A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Szolgáltatások

Emelőkosaras ereszcsatorna javítás, tetőjavítás, fakivágás, gallyeltávolítás
Emelőkosaras javítás révén professzionális és biztonságos megoldást nyújthatunk Önnek.
Építőipari kivitelezések és referenciák
Számos kiemelt referenciával rendelkezünk mind lakossági, mind pedig ipari építkezés terén. Nem szeretne bajlódni a logisztikával és szakemberek keresésével? Tekintse meg kivitelezési szolgáltatásainkat!
Fűrészáru kereskedés
Az ország több pontján elérhetőek telephelyeink, melyek hatalmas fűrészáru kínálattal állnak vevőink rendelkezésére. Építőminőségű faanyagaink főleg lucfenyőből, borovi fenyőből és szibériai fenyőből előállított minőségi fatermékek.
Építőanyagok kereskedése
Építkezik? Szerezzen be amit csak lehet egy helyen! Szigetelőanyagok, fóliák, tetőcserepek, zsindelyek, gipszkartonok, ereszcsatornák és számos egyéb építkezéshez nélkülözhetetlen, kiváló minőségű termékkel várjuk!
Rönkfűrészelés, gyalulás, csiszolás
A rönkfeldolgozáshoz korszerű, nagy teljesítményű Strojcad KP 58, Reignmac RMM523U, Explorer 650-2RK EMC gépekkel rendelkezünk. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy megrendelőink és viszonteladóink igényit teljesítsük.
Rétegragasztott gerenda gyártás
Cégünk egyik kiemelt profilja a rétegragasztott gerenda gyártás, mely 2013 óta fő tevékenységünké vált. Saját gyártású rétegragasztott gerenda alapanyagai: tölgy, borovi fenyő, lucfenyő és nyár. Gyártunk, forgalmazunk, egyedi igényeknek eleget téve.
Raklap és raklapelem gyártás
Cégünk számos szolgáltatása mellett egyutas raklapok és raklapelemek gyártását is vállal. Standard méreteink mellett egyedi igényeket is kiszolgálunk. Amennyiben üzemébe szeretne beszállítót, vállaljuk raklapelemek gyártását és kiszállítását.
Országos kiszállítás
Cégünk viszonteladóknak és magánszemélyeknek egyaránt vállal fa-és építőanyag kiszállítást az ország egész területére. Amennyiben nagy tételben gondolkodik és gondot okoz a szállítás, vegye igénybe logisztikai és kiszállítási szolgáltatásunkat.
Gépi földmunka
Gépi földmunkát vállalunk magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt. Gépi földmunka és építőipari szolgáltatások Budapesten és Pest megyében. Keressen minket bizalommal!
Homlokzati hőszigetelés kivitelezése
Az általunk használt hőszigetelő rendszer alkalmazásával, az épületekkel szemben támasztott európai energetikai követelmények teljesítése, látványos megújulás és jelentős energetikai költség megtakarítás érhető el.
x-
--
»