Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Termékeink Fenyő fűrészáru Gerendák Stafni (riglifa) Bramaclécek, cseréplécek Deszkák, pallók Gyalult és asztalosipari termékek Rétegragasztott gerendák BSH rétegragasztott gerenda Saját gyártású rétegragasztott gerenda KRH többrétegű ragasztott gerenda Konstrukciós tetőszerkezeti alapanyagok, KVH KVH gerenda Szárított szeglemezes tetőszerkezet Lambériák, hajópadlók Lambériák Hajópadlók Teraszburkolatok, faházelemek Teraszburkolatok Faházelemek Fa lazúr, festék, védőszerek, ápolószerek MILESI lakkok, vékonylazúrok REMMERS favédelem és ápolás Tetőzsindelyek Tetőcserepek BRAMAC tetőcserepek CREATON tetőcserepek AZZURRO tetőcserepek TONDACH tetőcserepek TERRÁN tetőcserepek Polikarbonát és profillemezek Bitumenes hullámlemezek és kiegészítők OSB, Csúszásmentesített rétegelt lemez Gipszkartonok és tartozékok Gipszkarton Gipszkarton profilok Szárazépítészeti kiegészítők Hőszigetelő anyagok Kőzetgyapot Üveggyapot Homlokzati hőszigetelő rendszerek Szendvicspanel Fóliák és geotextiliák Vízszigetelő és zárólemezek Tetőtéri ablakok, tetőkibúvók, padlásfeljárók FAKRO tetőtéri ablakok FAKRO tetőkibúvók FAKRO padlásfeljáró lépcsők FAKRO kiegészítők Tetőkiegészítők Ereszcsatornák Térkövek, kerti szegélyek Barabás téglakő, kerti szegélyek Frühwald térkövek, teraszlapok, szegélyek Trapézlemezek és acél kerítéselemek Szauna építőanyagok és kellékek Szauna lambéria Szauna padléc Szauna kályha Szauna kiegészítők Szauna építési és szerkezeti kiegészítők Szauna infrasugárzók és szauna vezérlők Kötőelemek, rögzítéstechnika Ragasztó és tömítőanyagok Tűzifa, fabrikett kiszállítással Rönkfa Raklap alapanyagok Barkácssarok, munkavédelem

Bitumenes hullámlemezek és kiegészítők

Rendezés: Ár ABC Eredeti

Bitumenes hullámlemez
Tartós és gazdaságos tetőfedéshez, falburkoláshoz. Válasszon Gutta bitumenes hullámlemezt, mely rendkívül időtálló (15 év garancia) és környezetkímélő (formaldehidmentes) újrahasznosítható termék.

Felhasználási javaslatok:
Tetőfedéshez
Falburkoláshoz
Gutta bitumenes hullámlemezt az egész világon évtizedek óta használják. A több millió m2 lerakott hullámlemez meggyőzően bizonyítja a gutta bitumenes hullámlemez tartósságát. Terhelhetőségük a megkövetelt hivatalos értékek felett van. Ez a szabadalmazott többrétegű gyártási eljárásból és a kis és sűrű hullámosztásból adódik.

Minőség
Az egyenletes minőség biztosítása végett a gutta bitumenes hullámlemezek minőségét folyamatosan felügyelik és vizsgálják a Karlsruhei Műszaki Egyetem anyagvizsgáló laboratóriumai. A lemezek ellenállók az olyan külső hatásokkal szemben is, mint pl. ipari környezet, hőség és fagyás.
A gutta® bitumenes hullámlemezek a „D” tűzveszélyességi osztályba sorolhatók és az V. Tűzállósági Fokozatú épületekhez alkalmazhatók.

Nagy stabilitás csekély súly mellett
A gutta bitumenes hullámlemezek felépítésüknek köszönhetően csekély súlyuk mellett nagy stabilitással rendelkeznek.

Rugalmasság
A hullámmal párhuzamosan futó rostok nagy rugalmasságot eredményeznek.
A gutta bitumenes hullámlemezek egyenetlen tetőszerkezetnél is optimális illeszkedést biztosítanak, ezen tulajdonságok különösen ideálisak tetőfelújításokhoz.
A hullámlemezek hosszanti irányban minimum 8 m görbületi sugár mentén hajlíthatók.

Bitumenes hullámlemez kiszállítás, kivitelezés:
Kérjen ajánlatot kiszálításra és kivitelezésre. Tekintse meg bitumenes tetőfedő kínálatunkat személyesen is fa- és építőanyag kereskedésünkben! Bitumenes hullámlemez Debrecen, Kunszentmárton, Maglód, Üllő és környéke.

x-
--
»