A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Termékeink Tűzifa, fabrikett kiszállítással Fenyő fűrészáru Gerendák Stafni (riglifa) Bramaclécek, cseréplécek Deszkák, pallók Gyalult és asztalosipari termékek Rétegragasztott gerendák BSH rétegragasztott gerenda Saját gyártású rétegragasztott gerenda KRH többrétegű ragasztott gerenda Konstrukciós tetőszerkezeti alapanyagok, KVH gerenda Lambériák, hajópadlók Lambériák Hajópadlók Teraszburkolatok, faházelemek Teraszburkolatok WPC teraszburkolatok és kiegészítők Faházelemek Fa lazúr, festék, védőszerek, ápolószerek MILESI lakkok, vékonylazúrok REMMERS favédelem és ápolás Polikarbonát és profillemezek Tetőcserepek BRAMAC tetőcserepek CREATON tetőcserepek AZZURRO tetőcserepek TONDACH tetőcserepek TERRÁN tetőcserepek Tetőzsindelyek Bitumenes hullámlemezek és kiegészítők Vízszigetelő és zárólemezek Fóliák és geotextiliák OSB, nútféderes OSB táblák Rétegelt lemezek Gipszkartonok és tartozékok Gipszkarton Gipszkarton profilok Szárazépítészeti kiegészítők Hőszigetelő anyagok Kőzetgyapot Üveggyapot Homlokzati hőszigetelő rendszerek Tetőtéri ablakok, tetőkibúvók, padlásfeljárók FAKRO tetőtéri ablakok FAKRO tetőkibúvók FAKRO padlásfeljáró lépcsők FAKRO kiegészítők Tetőkiegészítők Ereszcsatornák Térkövek, kerti szegélyek Barabás téglakő, kerti szegélyek Frühwald térkövek, teraszlapok, szegélyek Trapézlemezek és acél kerítéselemek Szauna építőanyagok és kellékek Szauna lambéria Szauna padléc Szauna kályha Szauna kiegészítők Szauna építési és szerkezeti kiegészítők Szauna infrasugárzók és szauna vezérlők Kötőelemek, rögzítéstechnika Ragasztó és tömítőanyagok Soudal Den Braven Rönkfa Barkácssarok, munkavédelem Raklap alapanyagok Szendvicspanel

REMMERS favédelem és ápolás

Rendezés: Ár ABC Eredeti

A REMMERS márka 4 nagy lába:

  • Faanyagvédelem és felületkezelés (Szinte teljeskörű LAKÓSSÁGI szortiment, nyílászáró bevonatrendszerek, favédőszerek stb)
  • Építőipar (Vízszigetelés új és utólagos vízszigetelés; betonvédelem; homlokzatvédelem; műemlékvédelem
  • Műgyanta padlóbevonat rendszerek (ipari bevonatok, parkolóházak, mezőgazdasági bevonatok stb)
  • Ipari bevonatok, beltéri lakkok

A remmers festékek, favédőszerek a világ minden pontján problémamentesen használt és több alkalommal bizonyított termékek!
Magyarországi referencia ahol a REMMERS termékeit használták: Parlament épülete, Hősök Tere kőtalapzata, Bazilika főhomlokzata, szinte minden ragasztott fatartót gyártó cég-, az összes prémium ablakgyártó a REMMERS termékeit használja. Amint a referenciáinknál láthatják, a Pan-Manfa Kft is nagy megelégedéssel használja számos kivitelezésnél a remmers termékeit.
A REMMERS nem csak terméket értékesít, hanem komplett megoldást kínál. Mert mi is gyakran nem egy adott terméket keresünk, hanem egy probléma megoldását.

A REMMERS nagy figyelmet fordít a fenntarthatóság, az életminőségért való felelősségvállalásra is. Ezt tükrözik az új alacsony káros anyag kibocsátású [eco] termékei. Legyen szó felületkezelésről beltérben, vagy kültérben, az [eco] festékek, favédőszerek az alacsony kibocsátást és az ökológiai szempontból intelligens megoldásokat jelentik a technológia élvonalában, ami természetesen elérhető lakósági felhasználásra is.

Összefoglalva a REMMERS festék, lazúr, favédőszer mind prémium minőségű termék, komoly háttérrel, ami lakósági felhasználásra is elérhető.

x-
--
»