A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Termékeink Tűzifa, fabrikett kiszállítással Fenyő fűrészáru Gerendák Stafni (riglifa) Bramaclécek, cseréplécek Deszkák, pallók Gyalult és asztalosipari termékek Rétegragasztott gerendák BSH rétegragasztott gerenda Saját gyártású rétegragasztott gerenda KRH többrétegű ragasztott gerenda Konstrukciós tetőszerkezeti alapanyagok, KVH gerenda Lambériák, hajópadlók Lambériák Hajópadlók Teraszburkolatok, faházelemek Teraszburkolatok WPC teraszburkolatok és kiegészítők Faházelemek Fa lazúr, festék, védőszerek, ápolószerek MILESI lakkok, vékonylazúrok REMMERS favédelem és ápolás Polikarbonát és profillemezek Tetőcserepek BRAMAC tetőcserepek CREATON tetőcserepek AZZURRO tetőcserepek TONDACH tetőcserepek TERRÁN tetőcserepek Tetőzsindelyek Bitumenes hullámlemezek és kiegészítők Vízszigetelő és zárólemezek Fóliák és geotextiliák OSB, Csúszásmentesített rétegelt lemez Gipszkartonok és tartozékok Gipszkarton Gipszkarton profilok Szárazépítészeti kiegészítők Hőszigetelő anyagok Kőzetgyapot Üveggyapot Homlokzati hőszigetelő rendszerek Tetőtéri ablakok, tetőkibúvók, padlásfeljárók FAKRO tetőtéri ablakok FAKRO tetőkibúvók FAKRO padlásfeljáró lépcsők FAKRO kiegészítők Tetőkiegészítők Ereszcsatornák Térkövek, kerti szegélyek Barabás téglakő, kerti szegélyek Frühwald térkövek, teraszlapok, szegélyek Trapézlemezek és acél kerítéselemek Szauna építőanyagok és kellékek Szauna lambéria Szauna padléc Szauna kályha Szauna kiegészítők Szauna építési és szerkezeti kiegészítők Szauna infrasugárzók és szauna vezérlők Kötőelemek, rögzítéstechnika Ragasztó és tömítőanyagok Soudal Den Braven Rönkfa Barkácssarok, munkavédelem Raklap alapanyagok Szendvicspanel

Hőszigetelő anyagok

Egy energiatakarékos megoldás

Az ingadozó hőmérséklet megköveteli az épület hűtését- fűtését. Ám nem mindegy ehhez mennyi energiát kell felhasználni. Ugyanis komoly költségekkel számolhat, ha nem fordít kellő figyelmet az épület megfelelő hőszigetelésére. A hőszigetelt épületek fenntartása nemcsak energiahatékonyabb, de sokkal olcsóbb is azoknál, amelyeknél nem történt szigetelés.

Miért fontos a hőszigetelés?

  • Kevesebb energiát kell felhasználni hűtésre-fűtésre, ezáltal kíméljük pénztárcánkat is.
  • Tűzvédelmi szempontból a hőszigetelt házak biztonságosabbak, mert a szigetelőanyag nem ég, megakadályozza a tűz terjedését.
  • Meghosszabbítja az épület élettartamát.
  • Nemcsak a hőmérséklet ingadozástól véd meg minket, de jelentősen tompítja is a külső zajokat.
  • Víztaszító

Milyen típusú hőszigetelések közül lehet választani?

Az ásványgyapot olyan hőszigetelő anyag, melyet olvasztott üvegből vagy kőzetből állítanak elő. Míg előbbi alapanyaga lehet dolomit, bazalt és mészkő, addig az üveggyapoté lehet a síküveggyárak melléktermékeiből újrahasznosított üvegből és kvarchomokból. A típusok megfizethetősége típusonként eltérő, azonban a mai korszerű technológiának köszönhetően szinte bármelyik termék megállja a helyét, ha azt az előírásoknak megfelelően építjük be.

Hol alkalmazhatjuk a hőszigetelő anyagokat?

  • Épület külső falának szigetelésére
  • Tetőtér szigetelésére
  • Beltéri falak szigetelésére (hő- és hangszigetelés céljából)

Keresse a különböző típusú hőszigetelő termékeket a Pan-Manfa fatelepein: Üllő fatelep, Debrecen fatelep, Maglód fatelep, Kunszentmárton fatelep. Környező településekre, valamint az ország egész területére vállalunk kiszállítást, valamint kivitelezést.

x-
--
»