A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Vízszigetelés

A vízszigetelés fontos épületvédelmi intézkedés, amely számos különböző módon történhet, de a legolcsóbb és legszélesebb körben használt vízszigetelési megoldás a bitumenes vízszigetelés.

Vízszigetelés


A bitumenes vízszigetelő lemez bitumenből és egy hordozó rétegből áll. A bitumen egy rugalmas és vízálló természetes anyag. A hordozó réteg a legtöbb esetben üvegszál vagy poliészter. A bitumenes vízszigetelő lemezeket általában tekercsekben vagy lemezekben árusítják, és felhordhatók hidegen vagy melegen.
A bitumenes vízszigetelő lemezek felhasználása: lapostetők vízszigetelése, kerti tavak és medencék vízszigetelése, alagsorok vízszigetelése, pincék vízszigetelése.
A bitumenes lemezek előnyei: olcsó, rugalmas, egyszerű telepítés
A bitumenes vízszigetelő lemezek kiválasztásakor fontos figyelembe venni a következő tényezőket: az alkalmazás típusa, a vízszigetelés élettartama, a vízszigetelés ellenállóképessége a szélsőséges időjárási körülményekkel és a kémiai hatásokkal szemben,  a vízszigetelés költsége
Pan-Manfa kereskedésünkben az alábbi vízszigetelő és zárólemezeket vásárolhatja meg:
PV4 modifikált bitumenes vízszigetelő lemez
GV35 vízszigetelő lemez 
GV45 vízszigetelő lemez 
Palaszórt bitumenes lemez
Öntapadós bitumenes tetőszigetelő lemez
GV14 zsindely alátétlemez
Csupaszlemez (kátránypapír) 
Kellősítő 
Kérjen ajánlatot: Vízszigetelő és zárólemezek
Kérdése van? Beszéljünk!  +36 30 458 2134


x-
--
»