A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Tetőablak - komfort a tetőtérben

A tetőtér a lakás egyik legértékesebb része lehet, de csak akkor, ha jól kihasználjuk a benne rejlő lehetőségeket.

Tetőablak -  komfort a tetőtérben


A tetőtér megvilágításának és szellőztetésének egyik legfontosabb módja a tetőablak. A tetőablakok számos előnnyel rendelkeznek a hagyományos homlokzati ablakokkal szemben. A tetőtérbe beáramló természetes fény növeli a helyiség komfortját, javítja a hangulatot, és elősegíti a természetes pihenést. A tetőablak továbbá biztosítja a friss levegő beáramlását, ami fontos a tetőtér megfelelő szellőzéséhez. 
A Pan-Manfa Kft-nél széles választékban rendelhetőek FAKRO tetőablakok, különböző méretekben, formákban: Felnyíló-billenő, középen billenő tetőablakok kézi és elektromos vezérléssel , nedvességnek fokozottan ellenálló tetőablakok, tetőablakok nagyfokú energiatakarékossággal, tetőtéri ablakok betöréssel szembeni védelemmel, íves tetőablakok, megemelt forgástengelyű tetőablakok, tetőerkély ablakok, térdfal ablakok, sorolt tetőablakok, speciális íves vagy háromszög ablakok, egyedi tetőablakok.
Tetőablak vásárlása előtt érdemes alaposan átgondolni a következő szempontokat:
A tetőtér mérete és kialakítása, nyitási mód, tetőablak anyaga, kiegészítők (a FAKRO tetőablakokhoz számos kiegészítő kapható, amelyek a komfortot és a biztonságot növelhetik).
Tetőablak vásárlása előtt érdemes alaposan átgondolni a fenti szempontokat, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb megoldást.
Kérjen ajánlatot: Tetőtéri ablakok
A FAKRO a természetes fény forrásaként a padlásterekhez és lapostetőkhöz kidolgozott innovatív megoldások több csoportját ajánlja. Nézze meg a FAKRO további termékeit is, és rendelje meg a Pan-Manfánál!
Kérdése van? Beszéljünk!  +36 30 458 2134


x-
--
»