A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Épületek fontos eleme: az ereszcsatorna

A csapadékvíz elvezetése fontos feladat, mivel a felhalmozódó víz veszélyezteti az épület állagát, stabilitását.

Épületek fontos eleme: az ereszcsatorna


A tetőről lezúduló vízmennyiség jelentős lehet, ezért fontos, hogy megfelelő ereszcsatornarendszer legyen kialakítva, amely biztosítja a víz gyors és biztonságos elvezetését.
A Pan-Manfa Kft-nél raktárról elérhető 25- és 33-as horganyzott acéllemez és színes poliészter festésű alumínium lemez ereszcsatorna rendszer.
Az ereszcsatornák méretét a tetőfelület nagysága alapján kell megválasztani. A kisebb tetőkhöz pl. előtetőre vagy garázsra elegendő a 25 cm-es terítékű rendszer, de a nagyobb tetőkhöz, mint pl. a családi házak tetőfelülete a 33 cm-es terítékű rendszerek ajánlottak.
Az ereszcsatornák telepítése szakértelmet igényel. A telepítés során fontos, hogy a csatorna megfelelően legyen rögzítve, és hogy a lefolyócsövek megfelelő szögben legyenek lejtve.
Fontos a rendszeres tisztítás! Az ereszcsatornákat rendszeresen, legalább évente egyszer meg kell tisztítani a levelektől és más szennyeződésektől. A tisztítást végezhetjük kézzel, vagy speciális ereszcsatorna-tisztítóval.
Az ereszcsatorna kiválasztásakor vegye figyelembe a tetőfelület nagyságát, a várható csapadék mennyiségét, de ne feledkezzen meg az esztétikai szempontokról se! Erre is nagyon jó megoldást nyújtanak a nálunk kapható színes poliészter festésű alumínium lemez ereszcsatorna rendszerek.
Kérjen ajánlatot: ERESZCSATORNÁK
Kérdése van? Beszéljünk!  +36 30 458 2134
Ajándékunkat keresse a képen! 😉
 

 


x-
--
»