A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Országos kiszállítás

Cégünk viszonteladóknak és magánszemélyeknek egyaránt vállal fa-és építőanyag kiszállítást az ország egész területére. Amennyiben nagy tételben gondolkodik és gondot okoz a szállítás, vegye igénybe logisztikai és kiszállítási szolgáltatásunkat.

Országos kiszállítás


Országos fa- és építőanyag szállítás

Cégünk viszonteladóknak és magánszemélyeknek egyaránt vállal fa-és építőanyag kiszállítást az ország egész területére. Amennyiben nagy tételben gondolkodik és gondot okoz a szállítás,  vegye igénybe logisztikai és kiszállítási szolgáltatásunkat.

Logisztikai szolgáltatásaink

Országos kiszállítás viszonteladóknak: Gyártási szolgáltatásaink mellé ajánljuk országos kiszállítási szolgáltatásunkat, melynek köszönhetően Önnek nem kell gondot fordítania a logisztikai feladatokra.

Országos kiszállítás beruházóknak, kivitelezőknek: Gyors és megbízható kiszállítást biztosítunk a legjobb minőségű fa- és építőanyag termékekkel. Igény esetén ács-és tetőszerkezeti kivitelezést, restaurálást vállalunk
(Épületek, csarnokok, sorházak, szállodák és középületek tetőszerkezete, faszerkezetű épületek szerkezeti kivitelezése)

Országos kiszállítás magánszemélyeknek: Nagyobb mennyiségű fa-és építőanyag megrendelése esetén a megadott címre gyors kiszállítást biztosítunk minden kedves vásárlónknak. Igény esetén faszerkezeti kivitelezést, tetőépítést, szaunabeépítést vállalunk.

 

Vegye igénybe országos kiszállítás szolgáltatásunkat.
Keressen fel minket elérhetőségeinken!

KAPCSOLAT


x-
--
»