Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

CREATON tetőcserepek

CREATON Magnum tetőcserép- gazdaságos

MAGNUM - Kerámia tetőcserép
E mega tetőcserép európai színvonalú modern gyártási technológiája és kiváló minősége méltó gyártója, a CREATON nevéhez. Gazdaságosságának és formatervezésének köszönhetően a tetőkialakítás új dimenzióit kínálja. A MAGNUM egy olyan tetőcserép, amely nemcsak minősége, de szépsége és ár-érték aránya tekintetében is az élen jár.Gyorsan és egyszerűen kivitelezhető, 10°-os tetőhajlásszögtől alkalmazható. Kerámia kiegészítők széles választékával áll rendelkezésre.


Creaton MAGNUM tetőcserép színek


Paraméterek:
Anyag: Kerámia,
Felület: UV álló engób bevonat , natúr 
Méret: 357x495 mm
Tömeg: 4,9 kg /db
Szükséglet: átlag 8,2 db / tető m² gazdaságos megoldás

CREATON Balance tetőcserép- gazdaságos

BALANCE - Kerámia tetőcserép
A tető kialakításának új dimenzióit nyitja meg a gazdaságosság és a dizájn területén. A kiváló minőség és a tökéletesített hornyolási technika gondoskodik az értékállóságról. Főként a nagyméretű, de a kisebb tetőkhöz is megfelelő harmonikus arányai révén a BALANCE egy igazi sikertermék.Klasszikus hullámos forma, nagy keménységű engób felület, dupla horonykialakítás a tökéletes vízzárás érdekében. 10°-os tetőhajlászögtől alkalmazható. 


Creaton balance tetőcserép


Paraméterek:
Anyag: Kerámia,

Felület: UV álló engób bevonat, natúr  
Méret: 323x502 mm
Tömeg: 4,88 kg /db
Szükséglet: átlag 8,4 db / tető m²

CREATON Titania tetőcserép-a rugalmas tetőcserép

TITANIA - Kerámia tetőcserép
Rugalmas, alacsony hajlásszögű tetőcserép magas eltolhatósági tartománnyal. A TITANIA négyzetméterenkénti anyagszükségletével kifejezetten gazdaságos és könnyen kezelhető. 44 mm-es eltolási tartományának köszönhetően rugalmasan alkalmazkodik a legtöbb meglévő tetőszerkezet léctávolságához, így felújításkor is remek választás. Hornyolása biztosítja, hogy a vele készült fedés nagy hatékonysággal ellenáll a csapadék minden formájának és a szél szívó hatásának annyira, hogy megfelelő alszerkezet kialakítása esetén akár 10 °-os tetőhajlásszögig alkalmazható. 50 év garancia!


Titania tetőcserép színek


Paraméterek:
Anyag: Kerámia,

Felület: UV álló engób bevonat 
Méret: 324x515 mm
Tömeg: 5,2 kg /db
Szükséglet: átlag 9-10,1 db / tető m²

CREATON Futura tetőcserép- a jövő nagyméretű tetőcserepe

FUTURA - Kerámia tetőcserép
A kb. 10,8 db/m2 anyagigényével ár-érték arányban különösen gazdaságos. Modern formavilágának formátuma révén megvalósuló fény és árnyék közti lágy átmenet optikailag nagyszerű felületi hatást eredményez. Mind a statika, mind a vízelvezetési képesség tekintetében egyaránt a legújabb ismeretek figyelembevételével fejlesztették. Speciális hornyolási technika, a nagy eltolhatósági tartomány. 7°-os tetőhajlásszögtől alkalmazható.


Creaton futura tetőcserép színek


Paraméterek:
Anyag: Kerámia,

Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas 
Méret: 300x482 mm
Tömeg: 4,4 kg /db
Szükséglet: átlag 10,8-11,9 db / tető m²

CREATON Premion tetőcserép-magas hőfokon égetett, alacsony hajlásszögű

PREMION - Kerámia tetőcserép
Ez a prémium márkatermék nem hagy kívánnivalót maga után. Kompromisszumok nélkül minőségi, stílusos és gazdaságos. A klasszikus szép tetőkivitelezés összehangolása az időtálló csúcsminőséggel. A KERALIS-minőségben előállított terméknek az előnyét már a finomkeramikus nyersanyagfeldolgozásnál megalapozzuk. Az 1.100 °C feletti innovatív égetési eljárás gondoskodik egy teljesen átszínezett KERALIS-cserépről.


Creaton premion tetőcserép

Paraméterek:
Anyag: Kerámia, KREALIS minőségben

Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas
Méret: 280x460mm
Tömeg: 3,5 kg /db
Szükséglet: átlag 11,6 -12,5 db / tető m²

CREATON MZ3 tetőcserép- a bevált sajtolt tetőcserép

MZ3 - Kerámia tetőcserép
Ez a kis formátumú tetőcserép időtlen, kivételesen harmonikus tetőszerkezetet képez. Hullámosan formájával és akár 10°-os hajlásszögű tetőnél való alkalmazhatóságával a meredek és sík tetőszerkezetekre is alkalmas. A műszakilag kiérlelt horonyrendszer egyidejűleg biztonságot nyújt a nedvességgel szemben.

 

Creaton MZ3 tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia,

Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas 
Szükséglet: átlag 12,6 db / tető m²

 

CREATON Harmonie tetőcserép-az időtlen szépség

HARMONIE-Kerámia tetőcserép
A HARMONIE-val egy kivételesen rugalmas klasszikus jött létre különleges előnyökkel: mérföldkőnek számít fedési hossz esetében a 25 mm-el megnövelt játéktér, az átfedő fej-hornyolás, amely kiküszöböli a szennyeződések lerakódását és az egyedülálló eltolhatóság, amely szép, hézagmentes fedési képet eredményez. Ezzel méretéhez képest a legrugalmasabb kisméretű sajtolt cserép, ezáltal sokoldalú és minden tetőhöz alkalmazható. Átlós, hajlított, íves, rövid vagy hosszú - a HARMONIE a legjobb, legbiztonságosabb és legrugalmasabb választás.

 

Harmonie tetőcserép színek


Paraméterek:
Anyag: Kerámia, 

Felület: UV álló engób bevonat, natúr  
Méret: 250x410 mm
Tömeg: 3,1 kg /db
Szükséglet: átlag 14,1 db / tető m² 

CREATON Cantus tetőcserép-korszerű forma, finomkerámia minőségben

CANTUS-kerámia tetőcserép
Modern, egyenes vonalaival, nemes felületével, homogén struktúrájával kitűnik. A CREATON a legfinomabb nyersanyagok használatával és innovatív gyártástechnológiájával éri el ezt a megjelenést. A CANTUS gyártása során a tiszta, kitűnő minőségű agyag finomra őrlésével finom kerámia massza keletkezik. A színezett anyagot magas hőfokon, 1100°C-on égetik ki. A finom pórusoknak köszönhetően a CANTUS nagyon ellenálló a káros anyagokkal és környezeti hatásokkal szemben.

 

CREATON Cantus tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia, 

Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas  
Méret: 262x450 mm
Tömeg: 5,55 kg /db
Szükséglet: átlag 12,5 db / tető m² 

CREATON Optima-felújításhoz

OPTIMA-Kerámia tetőcserép
Formája ötvözi a tradíciót a modernséggel, lehetővé teszi a nagy eltolhatósági tartományt, így amilyen szép, olyan funkcionálisan előnyös is. A széles léctávtartománynak köszönhetően rugalmasan használható, így felújítás esetén különösen közkedvelt. A kiegyensúlyozott ívek nyugodt tetőfelületet eredményeznek.


Optima tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia,
Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas 
Méret: 262x444 mm
Tömeg: 3,5 kg /db
Szükséglet: átlag 12,8 db / tető m² 

CREATON Simpla-minimál

SIMPLA-kerámia tetőcserép
Sík formája, rendkívül sima felülete érdekes megoldás a modern, minimalista stílusú építészet számára. A kifejlesztett gyártási technológia révén tartós, stabil, igazán minőségi kerámiacserép született. A SIMPLA óv és véd - biztosítja a minőségi és tartós tető iránti igényt, a jó szellőzést és a negatív környezeti hatásokkal szembeni ellenállást. Elegáns, trendi színekben kapható, kiváló ellenpólusa a hagyományt idéző, klasszikus natúr- vagy téglavörös színnek. A SIMPLA cserepek hangsúlyozzák a modern építészet legfontosabb jellemzőit - egyszerűség, letisztultság, elegancia.


Simpla tetőcserép színek


Pa
raméterek:
Anyag: Kerámia,
Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas 
Méret: 300x500 mm
Tömeg: 4,85 kg /db
Szükséglet: átlag 10,4-11,4 / tető m² 

CREATON Domino-modern

DOMINO-kerámia tetőcserép
DOMINO tetőcserép a mai kor modern design elképzeléseinek mindenben megfelelő kerámiacserepe, amely egyedülálló előnyöket kínál. A markáns megjelenést a tökéletes formai kifejezőerő jellemzi, mindemellett a funkció és a gazdaságosság optimális egységét nyújtja. A mai kor és egyben a jövő kerámia tetőcserepe.

Domino tetőcserép színek


Pa
raméterek:
Anyag: Kerámia
Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas 
Méret: 257x436 mm
Tömeg: 4,2 kg /db
Szükséglet: átlag 12-13 / tető m² 

CREATON Ratio tetőcserép-gazdaságos

RATIO-kerámia tetőcserép
A különösen harmonikus "kettős bordájú tető-geometria"
és gazdaságos felrakás jellemzi.

Creaton Ratio tetőcserép színek


Paraméterek:
Anyag: Kerámia

Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas  
Méret: 265x445 mm
Tömeg: 3,7 kg /db
Szükséglet: átlag 11,7 db / tető m² 

CREATON Rustico tetőcserép-rusztikus

RUSTICO-Kerámia tetőcserép
Több mint 100 éve ismert és világszerte elterjedt a Z1 sajtolt cserép. A cserépforma napjainkban újra reneszánszát éli. Tipikus jellemzője a két szimmetrikus borda. Ez a kettős borda különösen jó vízelvezetést biztosít. A nagyvonalú fej-játék egyszerű és gyors beépítést tesz lehetővé - még vágás nélkül is -, megfelelő rugalmasságot biztosítva az esztétikus tetőkialakításhoz. A finom tagolás kisebb tetőknél is rendkívül kellemes felületi hatást tesz lehetővé.

Creaton Rustico tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia

Felület: UV álló engób bevonat, natúr 
Méret: 225x400 mm
Tömeg: 3 kg /db
Szükséglet: átlag 14,2 db / tető m² 

CREATON Sinfonie tetőcserép-hangsúlyos

SINFONIE-kerámia tetőcserép
Az "S-cserépfedés" kedvelt látványát megtartva optikailag és minőségi szempontból is előrelépés. Nagy formátumú tetőcserép-modell, ami a tető megjelenésének igazi arculatot biztosít. A SINFONIE anyagszükséglete - az elképesztő 10,9 db/m² -el -, más, kis formátumú cserepekhez viszonyítva 30 %-kal alacsonyabb. Magas viharállóság jellemzi.

Creaton simfonie tetőcserép színek


Paraméterek:
Anyag: Kerámia
Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas  
Méret: 300x485mm
Tömeg: 4,7 kg /db
Szükséglet: átlag 10,9 db / tető m² 

CREATON Melodie tetőcserép-extrakönnyű

MELODIE-Kerámia tetőcserép
Az extra könnyű, extra rugalmas és extra biztonságos tetőcserép. 3,2 kg-os alacsony darabsúlyával a MELODIE mindenekelőtt könnyen feldolgozható, a tetőmunkálatok egyszerűen és gyorsan kivitelezhetők. Extrém időjárási körülmények között is tökéletesen esőbiztos.

Melodie tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia

Felület: UV álló engób bevonat, natúr  
Méret: 255x440 mm
Tömeg: 3,3 kg /db
Szükséglet: átlag 13,5-15,3 db / tető m²

CREATON Maxima tetőcserép-felújításhoz

MAXIMA-Kerámia tetőcserép
Ez a minőségi cserép nem más, mint az évtizedek óta bevált forma, ezért univerzálisan alkalmazható - különösen felújítás esetén biztosít probléma mentes váltást. problémamentes váltást kell megoldani. Esztétikája mellett jelentősen fokozza a klímakomfortot.

Creaton maxima tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia

Felület: UV álló engób bevonat, natúr  
Méret: 333x403 mm
Tömeg: 3,65 kg /db
Szükséglet: átlag 9,5-10,8 db / tető m²

CREATON KLASSIK tetőcserép-klasszikus

KLASSIK-Kerámia tetőcserép
A KLASSIK félköríves vágású hódfarkú tetőcserepek rendelkeznek a legszélesebb körű alkalmazási területtel termékprogramunkban. Egyszerű, visszafogott és éppen ezért időtlen formájuk révén klasszikus szépségű tetőfelületeket alkotnak. Mind a felújítások, mind az új építésű házak esetén teret enged az individuális megoldásoknak a tetőfedés során.

Creaton klassik színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia

Felület: UV álló engób bevonat, natúr 
Méret: 180x380 mm
Tömeg: 2,5 kg /db
Szükséglet: átlag 33,7-38,3 db / tető m²

CREATON Osztrák hódfarkú tetőcserép

OSZTRÁK HÓDFARKÚ-Kerámia tetőcserép
KLASSIK félköríves vágású hódfarkú tetőcserepek rendelkeznek a legszélesebb körű alkalmazási területtel termékprogramunkban. Egyszerű, visszafogott és éppen ezért időtlen formájuk révén klasszikus szépségű tetőfelületeket alkotnak. 

Creaton osztrák hódfarkú tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia

Felület: natúr  
Méret: 200x400 mm
Tömeg: 2,3 kg /db
Szükséglet: átlag 14 db / tető m²

CREATON "Bécsi táska" tetőcserép-klasszikus

BÉCSI TÁSKA-Kerámia tetőcserép
A Bécsi táska 20x40-es méretével, egyenes vágásával rendelkezik a hódfarkú tetőcserepeknél megszokott minőségi jellemzőkkel. Egyszerű, visszafogott és éppen ezért időtlen formája révén klasszikus szépségű tetőfelületeket alkot. Mind a felújítások, mind az új építésű házak esetén kedvelt fedőanyag. Kizárólag natúrvörös színben elérhető.

Creaton bécsi táska tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia

Felület: natúr  
Méret: 200x400 mm
Tömeg: 2,1 kg /db
Szükséglet: átlag 14 db / tető m²

CREATON Hortobágy szegmensvágású tetőcserép

HORTOBÁGY SZEGMENSVÁGÁS-Kerámia tetőcserép
 Korábban főként mezőgazdasági jellegű épületeknél, illetve már meglévő épületek renoválása és hozzáépítés esetén alkalmazták. A hornyolt HORTOBÁGY tetőcserép azonban a modern építészet számára is érdekes lehetőségeket kínál, ugyanakkor íves vágásával és bordás felületével biztosítja a tradícionális megjelenést is.

HORTOBÁGY SZEGMENSVÁGÁSÚ tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia
Felület: UV álló engób bevonat, natúr, üvegmázas 
Méret: 205x400 mm
Tömeg: 2,3 kg /db
Szükséglet: átlag 18,2-21/ tető m² 

CREATON Róna tetőcserép - Két típusban

RÓNA-Kerámia cserép

A Róna tetőcserép íves vagy egyenes vágásával, sima felületével a variációk széles tárházát kínálja. A Hagyomány és az innováció egyaránt megtestesül benne.

Róna tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia
Felület: UV álló engób bevonat, natúr 
Méret: 205x400 mm
Tömeg: 2,2 kg /db
Szükséglet: átlag 18 db / tető m²

CREATON Ambiente tetőcserép-két típusban

AMBIENTE-Kerámia cserép
Tradícionális és a modern megjelenést egyesíti. Az egyenes vágású típus vízszintes vonalvezetése karakteres megjelenést ad minden tetőnek. A hódfarkú típus esetén sem vízszintes, sem függőleges vonalak nem dominálnak, viszont a tetőnek határozott karaktert kölcsönöz.

 

Ambiente tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia
Felület: UV álló engób bevonat, natúr 
Méret: 180x380 mm
Tömeg: 2,8 kg /db
Szükséglet: átlag 33-38 db / tető m²

CREATON Berlini Kultúr tetőcserép - Műemlékekhez

BERLINI KULTÚR - Kerámia cserép
Strukturált felületének és anyagvastagságának köszönheően a Berlini kultúr hódfarkú cserép markáns felületi hatást eredményez. Emiatt különösen műemlékvédelmi felhasználás során kedvelt fedőanyag. Strukturált felületével, formatervezett megjelenésével harmonikusan illeszkedik a tetőfelületek közé.

Berlini kultúr szegmensvágású cserépszínek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia
Felület: Natúr 
Méret: 180x380 mm
Tömeg: 2,8 kg /db
Szükséglet: átlag 33-38 db / tető m²

CREATON Szász hódfarkú tetőcserép - hagyományos

SZÁSZ HÓDFARKÚ- Kerámia tetőcserép
Gazdaságos hódfarkú struktúrált felülettel. Három felületi bordájával érdekes optikai hatást nyút, a szász tetők formavilágát tükrözi. Kétféle méretben kapható.

Szász hódfarkú színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia
Felület: Natúr, engóbozott
Méret: 155x380 mm (több szín) 180x380 mm (natúr téglavörös)
Tömeg: 1,52 kg /db
Szükséglet: átlag 39-44 db / tető m²

CREATON Manufaktur Torony tetőcserép - Torony cserép

MANUFAKTUR TORONY-Kerámia tetőcserép

Ez a tetőcserép kis tetőfelületek, mint pl. tornyok, tetőablakok, erkélyek esetén kifejezetten előnyös. Érdesített felülete révén időtlen és természetesen patinás megjelenést nyújt.

Manufaktur torony tetőcserép színekParaméterek:
Anyag: Kerámia
Felület: Natúr, engóbozott
Méret: 140x280 mm
Tömeg: 1,3 kg /db
Szükséglet: átlag 62-75 db / tető m²

CREATON Sarkal templomi tetőcserép - kétféle típus

Egyedülálló program az időtlen, szép megjelenés és a történelmi, műemlék jellegű épületek felújítására. 18 mm-es vastagságával egy klasszikusan rusztikus stílust képvisel, miközben a tető összképe egységes és vonzó. Érdesített felülete segíti a természetes patina és ezáltal a tipikus műemléki hatás elérését.

Sarkal templomcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Kerámia
Felület: Natúr
Méret: 180x380 mm
Tömeg: 2,99 kg /db
Szükséglet: átlag 33,7-38,3 db / tető m²

 

CREATON Heidelberg tetőcserép-klasszikus betoncserép

HEIDELBERG- betoncserép
Időtálló formája révén kiváló megoldás új építésekhez és felújításokhoz egyaránt. A lekerekített lábvonalnak köszönhetően a tetősíkot nem bontja meg, harmonikus megjelenést biztosít.

Heildelberg tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Beton
Méret: 334x420 mm
Tömeg: 4,88 kg /db
Szükséglet: átlag 9,7-10,7 db / tető m²

CREATON Göteborg tetőcserép- a dinamikus

A tradicionális hullámos forma továbbgondolása a tetőfelületnek nagyfokú dinamikusságot kölcsönöz. A különleges formai kialakításnak köszönhetően az árnyékok játéka homogén, kontrasztmentes megjelenést ad.

Götebork tetőcserép

Paraméterek:
Anyag: Beton
Méret: 344x420 mm
Tömeg: 4,8 kg /db
Szükséglet: átlag 9,7-10,7 db / tető m²

CREATON Verona tetőcserép- az attraktív

VERONA - Betoncserép
A VERONA a CREATON betoncserepek ékköve. Egyedülálló geometriai kialakítása, különleges szépsége révén elegáns megoldást kínál. Hatása a különösen nagy tetőfelületek esetén érvényesül. Finom formájának és attraktív megjelenésének köszönhetően elnyerte a Red Dot Design díjat.

CREATON Verona tetőcserép színek

Paraméterek:
Anyag: Beton
Méret: 334x420 mm
Tömeg: 4,8 kg /db
Szükséglet: átlag 9,7-10,8 db / tető m²

CREATON Kapstadt tetőcserép-a sík felületű, modern

KAPSTADT-Betoncserép
A KAPSTADT a CREATON betoncserepek legmodernebbje. Tiszta, kifinomult vonalvezetése biztosítja a modern megjelenést, fegyelmezettsége mély benyomást hagy maga után. Sík felülete révén a minimalista építészeti stílus kedvelt építőanyaga, ennek köszönhetően elnyerte a TREND Award BAU 2013 építészeti díjat.

CREATON KAPSTADT tetőcserép színek


Paraméterek:
Anyag: Beton
Méret: 334x420 mm
Tömeg: 4,7 kg /db
Szükséglet: átlag 9,8-10,7 db / tető m²

 

CREATON natúr tetőcserepek
„Natúr” természetes felület: A natúr kerámia tetőcserép semmilyen bevonattal nem rendelkezik, színét a gyártáshoz használt agyag és a gyártási technológia határozza meg. Minden egyes tetőcserép egyedülállónak tekinthető és ezzel a változatosságával nyűgözi le a szemlélőt, hogy enyhe ingadozásokkal először természetes színárnyalatban pompázik, majd kialakul rajta a kívánt természetes patina. Az élő, nedvességszabályozó, természetes agyagból – vegyi adalékanyagok hozzáadása nélkül – készül, a CREATON ökológiai felelősség-tudatának jegyében. A natúr cserepeknél figyelembe kell venni, hogy azonos bányában de más helyen vagy más időben bányászott agyagból készült cserepek színében különbség lehet.

CREATON engóbozott tetőcserepek
Az agyag fő összetevői többek között a szilikát ásványok és a fém-oxidok. Az engób agyagásványt tartalmazó természetes színező anyag úgynevezett agyag iszap, a fő összetevői azok az ásványok és oxidok mint az agyagcserépé, így a két anyag azonos tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt az eljárást a fazekasok évezredek óta alkalmazzák, hogy az edényeik szebbek, színesebbek, finomabb megjelenésűek és nem utolsó sorban tartósabbak legyenek. A cserepek felületkezelését, engóbozását ma is hasonló módon végezzük, bár mi már a tudományt is segítségül hívtuk, hogy pontosan meghatározzuk milyen engób összetételre van szükségünk a kívánt hatás eléréshez. Ezért lehetséges az, hogy a szárító kemencéből kikerülve a megformázott és kiszárított nyers agyagcserepek megkaphatják az engóbot, ami beleívódik a cserép felületi pólusai n keresztül az anyagába. Az égetési folyamattal a engób kémiailag egyé válik a cseréppel, ez a kapcsolat akkor lehet tökéletes és elválaszthatatlan ha a két anyag nem idegen egymásnak, tehát azonos tulajdonságokkal kémiai anyagösszetétellel rendelkezik. Így ebben az esetben ez azt jelenti hogy az engób nem egy bevonat nem képez külön festékréteget a cserép felületén hanem a kerámiacserép része. Ezáltal egy rendkívül ellenálló felület jön létre.

CREATON nuance tetőcserepek
A „NUANCE“ megteremti annak a lehetőségét, hogy a különböző tájakat egy egészen különleges módon gazdagítsa és ezzel egyidejűleg a felületi tartósság és a maradandó színmegőrzés érdekében is tegyen valamit. Világszerte speciálisan erre a célra kiválasztott agyag-lelőhelyekből származó természetes földfestéket visznek fel a még ki nem égetett cserépre és 1000ºC feletti hőmérsékleten, érintkezésmentes égetési eljárás alkalmazásával egybeolvasztják a cseréppel. Ez az igényes folyamat a CREATON kerámia-cserepeknek különösen esztétikus megjelenést és széles színválasztékot kölcsönöz.

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Üzlet és iroda: 2225 Üllő, Pesti út 278.
Tel: +36 30 458 2134 | +36 70 397 5230
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Hatháza utca 1.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
-
--
»