Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Teraszburkolatok, faházelemek

Teraszburkolatok
Teraszburkolatok
TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ
Faházelemek
Faházelemek
TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Prémium faanyagok: lambériák és hajópadlók és faházelemek a Panmanfa fa- és építőanyag kereskedelemben.

A különböző műanyagokkal kevert lambériák és padlók nemcsak minőségükben kérdőjelezhetőek meg, de élettartamuk, felújíthatatlanságuk és folyamatos káros anyag kibocsájtásuk felett sem hunyhatunk szemet. Aki hosszú távú és minőségi megoldásra vágyik (egy fából készült parketta akár több emberöltőn át szolgál, a műanyag parkettákkal szemben)  annak a Panmanfa nyújt tökéletes megoldást saját, fenntartható erdőgazdálkodásából kitermelt faanyagaival.

Lambériák

Lucfenyőből és borovi fenyőből gyártott sima felületű lambéria, mely magas minőségének köszönhetően különösen alkalmas falak és mennyezet burkolására. A lambériák festésre csiszoltak,így nem kell vesződnie az előkezeléssel. Kínálatunkban kapható fózolt és nútféderes
trapéz lambéria (szögletes lezárású)
softline lambéria (gömbölyített lezárású)
hurkapálcás lambéria (különleges és esztétikus lambéria típus)

Hajópadlók

Lucfenyőből és borovi fenyőből készült masszív hajópadlók, melyek magas minőségüknek köszönhetően különösen alkalmasak nagy használatbavételbe vett beltéri vagy kültéri helyiségek padló- és fal burkolására. 

Faház elemek

Fatelepeinken kapható számos különleges fa burkolat, ezek között legnépszerűbbek az un. nevezett vízkivetős faházelemek, melyek különleges kialakításuknak köszönhetően megakadályozzák, hogy a víz a nút-féderes összeillesztésbe folyjon, ezzel a fa lambéria burkolat még tartósabbá válik. Valamint nagyon divatos, rusztikus stíéusú rönkprofilú lambériák is igen népszerűek kültéri és beltéri helyiségek minőségi burkolásához, faházak, tárolók, házak homlokzati díszítésére, beltéri falak burkolásra kiválóan alkalmasak.

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Üzlet és iroda: 2225 Üllő, Pesti út 278.
Tel: +36 30 458 2134 | +36 70 397 5230
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Hatháza utca 1.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
-
--
»