Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Konstrukciós tetőszerkezeti alapanyagok, KVH

KVH gerenda
KVH gerenda
TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ
Szárított szeglemezes tetőszerkezet
Szárított szeglemezes tetőszerkezet
TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

A KVH gerenda előnyei

A rétegragasztott gerenda mellett a KVH gerenda az egyik legjobb minőségi megoldásokat biztosítja építkezés során. A szigorúan ellenőrzött minőség mellett többféle hosszúságban is előállítható 2-18 méter között, a KVH faanyagok a formaldehidmentes ragasztástechnológiának köszönhetően pedig kiemelten nagy teherbírással rendelkeznek. A szárítás során a fa nedvességtartalmát optimálisra állítják be (18%), melynek köszönhetően deformáció és repedés nagymértékben elkerülhető, a favédő szerek használata elhagyható.  

 

A szeglemezes tetőszerkezet előnyei

A szeglemezes tetőszerkezet építés az egyik legkorszerűbb és legelőnyösebb módszer. A szeglemezes tetőszerkezet gyárilag előállított építmény, melynek egyes elemeit helyszínen állítunk össze. Ez a típusú tetőépítési megoldás nemcsak nagyon gyors, de az üzemi megoldásoknak köszönhetően sokkal pontosabb is, bármilyen típusú tető egyszerűen megépíthető. A szeglemezeknek köszönhetően az illesztések tartóssá teszik a szerkezetet. Amennyiben szeretne ajánlatot kérni szeglemezes tetőszerkezet építéssel és tetőépítéssel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot!  

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Üzlet és iroda: 2225 Üllő, Pesti út 278.
Tel: +36 30 458 2134 | +36 70 397 5230
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Hatháza utca 1.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
-
--
»