Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.
Szolgáltatások
Építőipari kivitelezések és referenciák

Építőipari kivitelezések és referenciák

Számos kiemelt referenciával rendelkezünk mind lakossági, mind pedig ipari építkezés terén. Nem szeretne bajlódni a logisztikával és szakemberek keresésével? Tekintse meg kivitelezési szolgáltatásainkat!

 

Fűrészáru kereskedés

Fűrészáru kereskedés

Az ország több pontján elérhetőek telephelyeink, melyek hatalmas fűrészáru kínálattal állnak vevőink rendelkezésére. Építőminőségű faanyagaink főleg  lucfenyőből, borovi fenyőből és szibériai fenyőből előállított minőségi fatermékek.

 

Építőanyagok kereskedése

Építőanyagok kereskedése

Építkezik? Szerezzen be amit csak lehet egy helyen! Szigetelőanyagok, fóliák, tetőcserepek, zsindelyek, gipszkartonok, ereszcsatornák és számos egyéb építkezéshez nélkülözhetetlen, kiváló minőségű termékkel várjuk!

 

Rönkfűrészelés, gyalulás, csiszolás

Rönkfűrészelés, gyalulás, csiszolás

A rönkfeldolgozáshoz korszerű, nagy teljesítményű Strojcad KP 58, Reignmac RMM523U, Explorer 650-2RK EMC gépekkel rendelkezünk. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy megrendelőink és viszonteladóink igényit teljesítsük.

 

Rétegragasztott gerenda gyártás

Rétegragasztott gerenda gyártás

Cégünk egyik kiemelt profilja a rétegragasztott gerenda gyártás, mely 2013 óta fő tevékenységünké vált. Saját gyártású rétegragasztott gerenda alapanyagai: tölgy, borovi fenyő, lucfenyő és nyár. Gyártunk, forgalmazunk, egyedi igényeknek eleget téve.

 

Raklap és raklapelem gyártás

Raklap és raklapelem gyártás

Cégünk számos szolgáltatása mellett egyutas raklapok és raklapelemek gyártását is vállal. Standard méreteink mellett egyedi igényeket is kiszolgálunk. Amennyiben üzemébe szeretne beszállítót, vállaljuk raklapelemek gyártását és kiszállítását.

 

Országos kiszállítás

Országos kiszállítás


Cégünk viszonteladóknak és magánszemélyeknek egyaránt vállal fa-és építőanyag kiszállítást az ország egész területére. Amennyiben nagy tételben gondolkodik és gondot okoz a szállítás,  vegye igénybe logisztikai és kiszállítási szolgáltatásunkat.

 

Gépi földmunka

Gépi földmunka

Gépi földmunkát vállalunk magánszemélyeknek és vállalkozásoknak egyaránt.
Gépi földmunka és építőipari szolgáltatások Budapesten és Pest megyében. Keressen minket bizalommal!

 

Homlokzati hőszigetelés kivitelezése

Homlokzati hőszigetelés kivitelezése

Az általunk használt hőszigetelő rendszer alkalmazásával, az épületekkel szemben támasztott európai energetikai követelmények teljesítése, látványos megújulás és jelentős energetikai költség megtakarítás érhető el.

 

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Üzlet és iroda: 2225 Üllő, Pesti út 278.
Tel: +36 30 458 2134 | +36 70 397 5230
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Hatháza utca 1.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
-
--
»