Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.
Rusztikus stílusú teraszok - terasz ötletek III. rész

Előző cikkünk bevezetőjében ezt a mesés hangulatú teraszt mutattuk be. A rusztikus stílusú terasz elengedhetetlen elemei mind természetesek, melyek időkoptatta állapotukban is méltóságot, valamint természetes eleganciát adnak a térnek. A lenti rusztikus teraszok a klasszikustól egészen a modernig tökéletesen vezetnek át az épített környezetből a természetbe!

Rusztikus terasz ötletek

A monumentalitás mellett a durva kőburkolat és a különleges fa burkolatok igazi rusztikus összhatást keltenek együtt. Jelen esetben a hagyományos lambéria helyett VÍZVETŐ LAMBÉRIA vagy RÖNKPROFILÚ LAMBÉRIA is alkalmazható, amely egyedi formájával különleges borítást biztosít a terasznak. A barna színek meleg hatását tovább fokozza a barna rattan bútor is.

rusztikus terasz fa teraszburkolat

A képen látható magas terasz pompásan köt össze minket a mesebeli tájjal. A hatalmas farönk oszlopok a nagyméretű kőtömbök a helyi anyagok felhasználását jól bizonyítja.

 

Csodás fa gerenda költemények

A rusztikus terasz egyik előnye a természetesség mellett, hogy nem kell mindent élére vágni, nem kell mindennek derékszögűnek lennie. A fa a maga természetességében, (a csomóival, a görbüléseivel ) is megmutatkozhat. Ezt kihasználva mesés gerendakölteményeket, pazar mennyezetet alakíthatunk ki. Színek tekintetében a természet színei teszik igazán rusztikussá a teraszt, azonban frissebbé tehetjük, ha a fát szürkére vagy fehérre festjük.

Szürke teraszburkolat

A szürke-fehér színek egyedivé varázsolják a rusztikus teret, letisztult,  mégis barátságos összhatást kelt.

rusztikus gerendatető

hagyományis rusztikus terasz

A hagyományos anyagok és bútorok megtartása mellett valósul meg a tökéletes rusztikus hatás.

 

Rusztikus de modern stílusú teraszok

Rusztikus modern terasz ötletek

Egy klasszikus stílusú terasz nem feltétlenül lehet ódivatú, hiszen modern és letisztult formák segítségével egy hihetetlenül elegáns hatást érhetünk el, mely a fenti képen is érezhető. A rusztikus kő és fa anyagok felhasználása ez esetben a modern stílusjegyeknek megfelelően történt. A- már homogén fa lambéria, a minden díszítettséget mellőző kőoszlopok tökéletes harmóniában vannak a THERMOWOOD TERASZBURKOLATTAL és a rattan bútorokkal. A fehér és a kék szín tiszta használatával is az egyszerűségre,  átláthatóságra törekedtek melyek szintén mind nagyon modern stílusjegyek. A kék szín emellett tágítja a teret, megfelelően köti össze a nézőt a kék égbolttal és vízzel. Így válik ez a rusztikus anyagokból álló terasz igazán modern és időtállóan egyedi.

Hasonló hatást értek el a következő teraszok esetében is:

rusztikus modern teraszok

Rétegragasztott gerendákkal és sima felületű hajópadlókkal, lambériákkal egy minőségi, mégis rusztikus hatású eredmény érhető el, mely nemcsak esztétikus és modern összhatást, de hosszú távú megoldást is nyújt egyben. Amennyiben rusztikus terasz megépítése mellett tette le a voksát, a Pan-manfa Kft. saját RÉTEGRAGASZTOTT GERENDA termékeivel és prémium minőségű LAMBÉRIÁKKAL ÉS HAJÓPADLÓKKAL segíti önt, álma megvalósításában!

 

 

 

 

 

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Üzlet és iroda: 2225 Üllő, Pesti út 278.
Tel: +36 30 458 2134 | +36 70 397 5230
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Hatháza utca 1.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
-
--
»