A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Modern teraszok - Terasz ötletek IV. rész

Korábbi cikkünkben többféle stílusú teraszt mutattunk be. Mindegyik stílus rendelkezik hozzá tartozó jegyekkel, melyeket ha követünk, elérhetjük a kívánt hatást. Nincs ez másképp a modern stílusú teraszoknál sem.


Modern teraszok - Terasz ötletek IV. rész


Korábbi cikkünkben többféle stílusú teraszt mutattunk be. Mindegyik stílus rendelkezik hozzá tartozó jegyekkel, melyeket ha követünk, elérhetjük a kívánt hatást. Nincs ez másképp a modern stílusú teraszoknál sem. Nézzük hát azokat a stílusjegyeket, melyek elengedhetetlenek egy modern terasz kialakításához.

modern terasz stílusjegyei

 

Innovációk

Az új építőanyagok nemcsak korszerűek, de használatuk modernné teszi a teret. Egy szépen megépített, könnyű polikarbonát tető egy   RÉTEGRAGASZTOTT GERENDÁVAL  (mely nemcsak szép felületű de sokkal időt állóbb a hagyományos gerendáknál ) átereszti a napfényt, így teraszunk világos és barátságos lesz. 

Modern terasz ötletek

Ennél az emeletes épületen lévő terasznál  a 'fellegekben' érezhetjük magunkat, melyet a égszínkék bútorral és az áttetsző  POLIKARBONÁTTAL  értek el, mely különleges rétegragasztott gerendák közt engedi át a napfényt.  A falra futtatott örökzöld japánlonc pedig kellemes illatot áraszt.

Modern terasz stílusjegyei

Szintén nem hagyományos megoldás a sötét színű THERMOWOOD TERASZBURKOLAT

 

Egyszerű formák és színek

Minél kevesebb anyag és szín jelenik meg a teraszon, a terasz annál letisztultabb, modernebb hatást kelt. Színekben a hűvös, szürkésebb árnyalatok nyertek, de ha sötétebb burkolatokat használunk, vagy egyszerűen ha a tér megkívánja, lehet kiegészíteni sárgával, vörössel és naranccsal is.

modern terasz építése

Egy csepp egyediség


Egyedi kiegészítők, fények vagy egyedi bútorok használata nemcsak modernné, de egyben különlegessé is teszik a teraszt.

Modern terasz építés egyedi


x-
--
»