A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Kivitelezés és építőanyag kereskedés

A Panmanfa számos építőipari termékkel és szolgáltatással várja látogatóit. Üllői, maglódi, kunszentmártoni és debreceni fatelepünkön az egyszerű építőminőségű faanyagoktól egészen a speciálisan...


Kivitelezés és építőanyag kereskedés


Panmanfa fatelep

A Panmanfa számos építőipari termékkel és szolgáltatással várja látogatóit.
Üllői, maglódi, kunszentmártoni és debreceni fatelepünk az egyszerű építőminőségű faanyagoktól egészen a speciálisan előállított fatermékekig széles körű termékkínálattal rendelkezik. Faanyagaink mellé számos kiegészítő terméket, ragasztót, festéket, impregnálószert és kötőelemet biztosítunk.

Kivitelezés és építőanyag kereskedés

Kivitelezési tevékenységünknek köszönhetően fakereskedésünk számos építőipari alapanyaggal is bővült, így megbízások esetén nemcsak a kivitelezői munkát, de a hozzá szükséges alapanyagokat is beszerezzük, kiszállítjuk. Így nem kell gondot fordítania az anyagbeszerzésre. Termékkínálatunk folyamatosan bővül, jelenleg a következő építőanyagok és faanyagok kaphatóak:

Termékeink

Fenyő fűrészáru ( gerendák, stafni, bramac lécek, cseréplécek, deszkák és pallók)
Lambériák és hajópadlók
Asztalosipari termékek ( műszárított deszkák és pallók)
Rétegragasztott gerendák ( sajátgyártású rétegragasztott gerendák és BSH rétegragasztott gerendák, standard és egyedi méretek)
Teraszburkolatok és faházelemek ( mikrobordázott teraszburkolat, telített fa teraszburkolat, rönkprofilú faházelem, vízkivetős faházelem)
OSB lapok ( OSB lapok és nútféderes OSB lapok)
Csúszásmentesített rétegelt lemezek
Gipszkartonok (standard gipszkarton, tűzgátló gipszkarton és vízálló impregnált gipszkarton)
Fóliák és geotextíliák ( párazáró fóliák, páraáteresztő fóliák, különböző vastagságú geotextíliák)
Fa lazúr, festék, védőszerek, ápolószerek ( Vidaron, Milesi, Sniezka, Bochenit)
Zsindelyek és kiegészítők (Gutta és Iko zsindelyek, hullámlemezek)
Polikarbonát és profillemezek
Vízszigetelő és zárólemezek
Tető kiegészítők (szellőzők, lezárók, hóvágók)
Csatornák és csatornarendszerek
Kötőelemek és rögzítéstechnika (gerendatalpak, sarokvasak, csavarok, facsavarok, dübelek, beütőékek)
Soudal ragasztó és tömítőanyagok
Tüzifa, fabrikett
Szaunák és kiegészítők

Szolgáltatásaink

Építőipari kivitelezések
Számos kiemelt referenciával rendelkezünk mind lakossági, mind pedig ipari építkezés terén. Nem szeretne bajlódni a logisztikával és szakemberek keresésével? Tekintse meg kivitelezési szolgáltatásainkat!
Fűrészáru kereskedés

Az ország több pontján elérhetőek telephelyeink, melyek hatalmas fűrészáru kínálattal állnak vevőink rendelkezésére. Építőminőségű faanyagaink főleg  lucfenyőből, borovi fenyőből és szibériai fenyőből előállított minőségi fatermékek.
Építőanyag kereskedés

Építkezik? Szerezzen be amit csak lehet egy helyen! Szigetelőanyagok, fóliák, tetőcserepek, zsindelyek, gipszkartonok, ereszcsatornák és számos egyéb építkezéshez nélkülözhetetlen, kiváló minőségű termékkel várjuk!
Rönkfűrészelés, gyalulás, csiszolás

A rönkfeldolgozáshoz korszerű, nagy teljesítményű Strojcad KP 58, Reignmac RMM523U, Explorer 650-2RK EMC gépekkel rendelkezünk. Gépparkunkat folyamatosan fejlesztjük, hogy megrendelőink és viszonteladóink igényit teljesítsük.
Rétegragasztott gerenda gyártás

Cégünk egyik kiemelt profilja a rétegragasztott gerenda gyártás, mely 2013 óta fő tevékenységünké vált. Saját gyártású rétegragasztott gerenda alapanyagai: tölgy, borovi- és lucfenyő, nyár. Gyártunk, forgalmazunk, egyedi igényeknek eleget téve.
Finn-, infra- és kombiszauna építés

Infraszaunák, finn szaunák, kombi szaunák építése beltérre és kültérre egyaránt, egyedi igényekhez igazodva! Látogasson el szauna kiállító termünkbe és konzultáljon szakembereinkkel. Egyszerű megoldások és luxus kivitel, széles körű, magasminőségű termékkínálat!
Raklap és raklapelem gyártás

Cégünk számos szolgáltatása mellett egyutas raklapok és raklapelemek gyártását is vállal. Standard méreteink mellett egyedi igényeket is kiszolgálunk. Amennyiben üzemébe szeretne beszállítót, vállaljuk raklapelemek gyártását és kiszállítását.
Országos kiszállítás

Cégünk viszonteladóknak és magánszemélyeknek egyaránt vállal fa-és építőanyag kiszállítást az ország egész területére. Amennyiben nagy tételben gondolkodik és gondot okoz a szállítás,  vegye igénybe logisztikai és kiszállítási szolgáltatásunkat.

 

 Tekintse meg fa- és építőanyag kínálatunkat, valamint referenciáinkat weboldalunkon.

Debrecen fatelep, Maglód fatelep, Üllő fatelep, Kunszentmárton fatelep

Látogasson el hozzánk személyesen vagy vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségünk egyikén! 

KAPCSOLAT


x-
--
»