Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.
A jó tető befektetés – Alapanyag helyett a rezsin spóroljunk

Tudta, hogy a laikus építtetők legkevésbé az alapozáson, a vízszigetelésen, és a hőszigetelésen spórolnának, viszont a tető és tetőtér kialakításán, a burkoláson és a villanyszerelésen annál inkább? Pedig a tetőn sem lenne szabad spórolni, sőt, ha belegondolunk, hogy ez fog minket és minden értékünket megvédeni egy életen át az esőtől, hótól, fagytól, nyári kánikulától és beázástól. 

Minőségi tetőépítés


Lássuk min tudunk spórolni hosszútávon egy jó tetővelBeázás károk
Egy tető kétféleképpen lehet olcsó: a vásárlás pillanatában vagy a használat, fenntarthatóság során. Például, ha a tetőn szeretne spórolni, később lehet, hogy az emiatt keletkezett károk helyreállítására a többszörösét kell elköltenie költenie annak,
mint amit a vásárlás pillanatában megtakarított. Ilyen kár lehet például egy beázás. Már a legkisebb mértékű víz beszivárgása is – ami adódhat a szakszerűtlen kivitelezésből vagy a rendszerelemek hiányából is – több százezer forintra is rúghat, egy komolyabb beázás ennek többszöröse. Nem beszélve arról, hogy lehet ekkor a tető szerkezete annyira károsodhat, hogy nem csak a tető héjazatát kell megjavítani, de tartószerkezeti elemet is cserélni kell. Volt már rá példa, hogy közel 30.000 Ft-os „spórolást” később közel 3.000.000 Ft-ba került kijavítani.

Nyári klímahasználat
Egy jó szigeteléssel a ház körül már tettünk azért, hogy energiát takarítsunk meg, de ha a nyári klímahasználat 80 százalékát is szívesen lefaragnánk – főleg ha tetőtérben is élünk -, akkor érdemes már az építkezés során olyan tetőrendszert felhúzni a házra, ami mindenképp hőreflektáló tetőcserepekből és szakszerűen kivitelezett átszellőzésből is áll. A Bramac °
Cool Construma díjas thermo protector tetőrendszerrel akár 11°C fokkal is csökkentheti a hőmérsékletet nyáron!

Téli fűtés
A falak szigetelésén túl egy spéci tetőrendszer tetőszigetelésével akár 50 százalékkal is kevesebb lehet a fűtésszámlája télen. Egy ~3 perces videóban Viniczai Róbert építész elmagyarázza, hogy is érhető ez el. Viszont a tetőrendszer egyes elemei, mint például ez a szigetelés vagy a tetőfólia utólag már nem építhető be, csak ha lebontjuk és újrafedjük az egész tetőt.

 

Kérjen ingyenes ajánlatot teljes tetőszerkezetre és tetőépítésre! Tekintse meg termékeinket!


Ha energiahatékony és stabil tetőt szeretne, akkor ne azon gondolkodjon, hogy milyen rendszerelemeken faraghatna a költségvetés végösszegéből. Persze olcsóbban is kivitelezhető egy új tető felhúzása, csak nem biztos, hogy megéri spórolni. Kérje ingyenes ajánlatunkat, valamint szakembereink segítségét! Látogasson el személyesen telephelyeinkre - Panmanfa fatelep Maglód, Panmanfa fatelep Üllő, Panmanfa Skandináv fatelep Debrecen.

TETŐFEDŐ ANYAGOK  AJÁNLATKÉRÉS  ELÉRHETŐSÉGEINK

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Üzlet és iroda: 2225 Üllő, Pesti út 278.
Tel: +36 30 458 2134 | +36 70 397 5230
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Hatháza utca 1.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
-
--
»