Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.
7 érv a bitumenes zsindelytető mellett!

A tetőzsindelynek számos olyan tulajdonsága van, amiért érdemes alkalmazni. Most összeszedtük a legkiemelkedőbb érveket!

bitumenes zsindelytető

1. Érv - A zsindely ellenáll az időjárásnak: legyen szó erős napsütésről vagy heves jégesőről, nagymennyiségű hóról, a tetőzsindely ellenáll az extrém időjárási viszonyoknak is! 2. Érv - A zsindelytető sokáig szép marad: nem kell félni attól, hogy a zsindelytető hamar elveszti ragyogó színét. Ugyanis a felületén lévő bazaltzúzalékot magas hőmérsékleten keramizálási eljárással színezik egy szervetlen festékanyaggal. Ellenáll a napfény UV-sugárzásának, a vizet pedig nem szívja magába, ennek köszönhetően felülete nem porlad.
3. Érv - A zsindely könnyű, nem terheli feleslegesen a tetőszerkezetet:
a tető szerkezete hosszabb életű és biztonságosabb, ha kisebb súly terheli. Ez megvalósítható a zsindelytetővel. Régi palatetők újrafedésére is bátran alkalmazható.
4. Ér
v - A zsindely gazdag forma- és színválasztéka: a zsindelyek között biztosan megtalálhatja a ház stílusához legalkalmasabb típust, legyen szó színről (akár 80-féle szín!) vagy formáról (5 féle vágási forma). Webáruházunkban kapható IKO és GUTTA zsindelytető választék itt található: TETŐZSINDELYEK

Bitumenes tetőzsindely

5. Érv - A zsindelynek praktikus a csomagolása: könnyen szállítható és tárolható, anyagának köszönhetően nem törik, így a legminimálisabb a lehetőség arra, hogy sérült zsindelyek lesznek a szállítmányban.
6. Érv - A zsindely tetőt könnyű karbantartani:
a bitumenes, kőzúzalékos tetők biztonságosan járhatók, könnyen ellenőrizhetők. A zsindelyek nem csúsznak szét.
7. Érv - A zsindelynek a tető formája nem jelenthet akadályt: akár íves, akár függőleges, a bitumenes zsindellyel könnyedén megvalósítható az esztétikus és tartós tetőfedés. Egyes zsindelyek 9,5 fokos tetőlejtéstől egészen 90 fokos tetőhajlásszögig is alkalmazhatóak.

tetőépítés zsindelytető építés

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, szakembereink magas színvonalú munkájával és kiváló minőségű tetőfedő anyagainkkal csakis a legjobb minőségre számíthat! Ha tetőfedés, akkor válassza a Panmanfa Kft.-t! Kivitelezői tevékenységünk kiterjed családi házakra, középületekre és ipari létesítményekre! Aktuális tetőzsindely akcióról érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

 

 Tetőépítés az ország bármely pontján! Bízza a tetőépítést profikra!

tetőépítés zsindelytető építés

 

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT TETŐÉPÍTÉSRE!


Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Üzlet és iroda: 2225 Üllő, Pesti út 278.
Tel: +36 30 458 2134 | +36 70 397 5230
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Hatháza utca 1.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
-
--
»