Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Jelenleg az epítőanyagok ára napi szinten változik. A feltüntetett árak csak tájékoztató jellegűek! Az aktuális árakról kérjük, érdeklődjön elérhetőségeinken.

Prézli gyár Erdély Gyergyószentmiklós (Ro)

Kivitelező és anyagbeszállító

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Pan-Manfa Kft.-nek szavaztak bizalmat Erdélyben a gyergyószentmiklósi zsemlemorzsa gyár építésénél.

Gödöllő Városi és Térségi Uszoda (2020)

Alvállalkozó és anyagbeszállító

A korszerű és megfelelő befogadóképességű uszodában minden adott ahhoz, hogy kicsik és nagyok, diákok, sportolók, lazítani kívánók egyaránt jól érezzék magukat, valamint nemzetközi szintű vizes sportesemények megrendezésére is alkalmas. A teljesen egyedülálló kör alakú szerkezet Magyarország három legnagyobb rétegelt ragasztott fatartós kupolája közé sorolható.

XIX kerületi Wekerle kispiac építés

Piac átépítése saját gyártású faanyagokból.

2018-ban kezdődött. Az átépítés tervezésénél fontos szempont volt, hogy teljesüljön a helyi civilek régóta dédelgetett vágya is, hogy a megújuló piac alkalmas legyen kisebb közösségi események megtartására a nyitvatartási időn túl, valamint akadálymentesen lehessen megközelíteni. A piac átépítése saját gyártású faanyagokból készült. Fafelületkezeléshez használt anyagok a kiváló minőségű Milesi termékei. 

Közszolgálati kivitelezés

Pulai nyaraló felújítása

1825-ben épült kőház felújítása

Egy 1825-ben épült kőház felújítása. A pince feletti részben lakótér került kialakításra. Ehhez a faanyagot és a faanyag beépítését (gerendák, lambéria és hajópadló) a Pan-Manfa kft. biztosította. Lazúrok, festékek és egyéb fa felületkezelőanyagoknak a remmers termékeit használtuk.

Lakossági kivitelezés

Faházak építése

Faszerkezetű házak építése, saját gyártású faanyagokból.

Favédelemhez és ápoláshoz a prémium minőségű remmers termékeket használtuk.

Esztergomi vár - Fehér torony (2008)

Védőtető építése rétegragasztott gerendákból és fűrészanyagból

A torony lapos teteje kilátó terasz volt, amit bezártak a rossz körülmények miatt. Az a döntés született, hogy a beázásveszély elkerülése érdekében egy védőtetőt és egy toronyszerű lefedést kapjon a lakótorony.

A kivitelezett tetőszerkezet nemcsak védi mostmár a beázástól a műemléket, de kibővíti a kilátásra alkalmas terek számát és egy egyedülálló panoráma teraszfunkciót biztosít.

Műemlék helyreállítás

Veszprémi Gulya - dombi Kiskilátó (2007)

Kilátó építése rétegragasztott gerendákból és fűrészanyagból

Veszprém Magyarország legszebb települései közé tartozik. Domborzata, természeti környezete, valamint épített öröksége egyaránt csodálatra méltó. Turisták ezrei látogatják, legnagyobb élményként pedig a város egészének és egyes részleteinek látványát emlegetik.

Ennek köszönhetően indult kezdeményezés a városvezetés részéről a Gulya-dombi Kiskilátó építésére, melyet örömmel végeztünk.

Közszolgálati kivitelezés

Lovarda - Veresegyháza

Fa szerkezetű lovarda építése egyedi méretű rétegragasztott gerendákból.

A fa szekezetű csarnokok, fedett lovardák és lovas arénák építése során nemcsak a technikai paraméterek ismerete lényeges, hanem  a lovak és lovasok kényelmi igényei- és biztonsági szempontjai is.

Mindezek figyelembevételével, s a több éves kivitelezési tapasztalatunknak, valamint az általunk gyártott magasminőségű anyagoknak köszönhetően épülhetett meg Veresegyházán ez a hatalmas lovascsarnok is.

Közszolgálati kivitelezés  

Lovarda - Belgium

Fa szerkezetű lovarda építése egyedi méretű rétegragasztott gerendákból. Favédelem és ápolás: remmers

A fa szerkezetű csarnokok, fedett lovardák és lovas arénák építése során nemcsak a technikai paraméterek ismerete lényeges, hanem  a lovak és lovasok kényelmi igényei- és biztonsági szempontjai is.

Mindezek figyelembevételével, s a több éves kivitelezési tapasztalatunknak, valamint a magasminőségű anyagoknak köszönhetően épülhetett meg Veresegyházán ez a hatalmas lovascsarnok is.

Közszolgálati kivitelezés   

Pékség, látogató központ és üzem - Lipót

Csarnok építése egyedi méretű rétegragasztott gerendákból.

A neves Lipóti Pékség ipari csarnokának építésében vehettünk részt. A hatalmas csarnokban üzemel a pékáruk gyártása, melyet személyesen is megtekinthetik a látogatók a látogató központból.  

A lipóti üzem 1992 óta működik, és a Lipóti Pékség teljes termékskálát gyártja. Elsődleges feladata, hogy ellássa a környékbeli élelmiszerboltokat, intézményeket és vendéglátó egységeket. A gyár kívül-belül megújult EU-s pályázati támogatással.

Ipari kivitelezés   

Lakóépület nútféderes rétegragasztott gerendából- Belgium

Fa szerkezetű lakóépület építése.

Lakóépület nútféderes rétegragasztott gerendából. A lakóépület modern szerkezeti felépítésének köszönhetően gyorsan épülhetett fel, a megrendelő nagy örömére.

Az építés során szakértelemmel és a legjobb minőségű építőanyagokkal, remmers favédelemmel dolgoztunk, hogy egy lakható, hosszú élettartamú, minőségi házat adjunk át. 

Lakossági kivitelezés

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Üzlet és iroda: 2225 Üllő, Pesti út 278.
Tel: +36 30 458 2134 | +36 70 397 5230
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Hatháza utca 1.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
-
--
»