A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Öné lehet az akár 3 millió Ft vissza nem térítendő támogatás!

Otthona korszerűsítésére akár 3 millió Ft vissza nem térítendő támogatást is kaphat! Éljen a lehetőséggel! A Pan-Manfa fenyő fűrészáru- és építőanyag kereskedelemben mindent megtalál!


Öné lehet az akár 3 millió Ft vissza nem térítendő támogatás!


Korszerűsítse otthonát! Kérdéseivel forduljon bizalommal a Pan-Manfa fenyő fűrészáru- és építőanyag kereskedelem munkatársaihoz!

Az otthonfelújítási támogatás remek lehetőség a legalább egy gyermeket váró vagy nevelő családok számára, ugyanis a 2021. január 1-től igényelhető vissza nem térítendő támogatással
akár 3 millió forintra is jogosultak lehetnek. 

A támogatás 2022. december 31-ig igényelhető. A Rendelet tartalmát illetően a Magyar Kincstár honlapján lehet tájékozódni. Ugyanitt letőlthető minden szükéges nyomtatvány is. 

Amit pedig nálunk megtalál!

Tetőfelújításhoz: tetőcserép, gerenda, tetőléc, cserépléc, stafni, deszka, palló, tetőfedő anyagok, tetőkiegészítők, tetőfólia, ereszcsatornák,

Tetőépítés

minőségi lambéria és hajópadló, fa lazur, festék, védőszerek, ápolószerek.

Faápolószerek

Értékesítő kollégáink örömmel fogadják kérdéseit:
Forray Gergely 06-30/458-2134
Molnár Dóra 06-70/397-5230

Otthona szigeteléséhez: URSA, Rockwool, Gutta, Masterplast hő-, hang és vízszigetelő anyagok, Kőzetgyapot, üveggyapot, EPS szigetelő anyagok, homlokzati hőszigetelő rendszerek és elemei. Szendvicspanel.

Szendvicspanel

Rétegragasztott gerendák: BSH ragasztott gerendák, saját gyártású rétegragasztott gerendák. Amennyiben hosszú távra tervez, tekintse meg BSH és saját gyártású rétegragasztott gerenda kínálatunkat. A Pan-Manfa fatelep 2013 óta gyárt prémium minőségű rétegragasztott gernedákat, melyek alapanyaga tölgy, borovi- lucfenyő és nyár.

Rétegragasztott gerenda

Szárazépítészet: Rigips, Norgipsz gipszkartonok, gipszkarton profilok, szárazépítészeti kiegészítők. Az eddig kihasználatlan tetőter beépítésére, a szárazépítészeti rendszer ideális választás, mert gyorsan, könnyen, kedvező áron kivitelezhető a tetőtér beépítés.

Szárazépítészet

Polikarbonát és profillemezek: Télikertek, teraszok tetőfedésének megtörésére fényáteresztés céljából tökéletesen alkalmazható, de melléképületek, carportok és szaniterek építéséhez is kiválóan alkalmas. 

Polikarbonát és profillemez

Értékesítő kollégáink elérhetőségei:
Forray Gergely 06-30/458-2134
Molnár Dóra 06-70/397-5230

Szauna építőanyagok és kellékek: Finn-, infra és kombi szaunák építéséhez szükséges szauna padlécet, szauna lambériát, szauna kályhát és egyéb szauna kiegészítőket megvásárolhatja a Pan-Manfa Kft üllői, maglódi, debreceni és kunszentmártoni telephelyein.

Szauna építőanyagok

Szauna értékesítés és szaktanácsadás: 
Dede László 06-20/589-1606

Teraszburkolatok és falburkolatok: Vásároljon teraszburkolatot ami kertje pihenőhelyének stílusos kiegészítője lesz, és falburkolatot otthona dekoratív és tartós burkolására.

Teraszburkolat és falburkolat

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Pan-Manfa fatelep
2225 Üllő, Pesti út 278
info@panmanfa.hu
0630/458-2134

Nyitva tartás: H-P 7:00-17:00,
Szombat: 7:00-12:00

 Forgalmazott márkáink


x-
--
»