Az oldal cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Adatvédelmi tájékoztató
Szauna lambéria
Szauna lambéria
TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ
Szauna padléc
Szauna padléc
TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ
Szauna kályha
Szauna kályha
TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ
Szauna kiegészítők
Szauna kiegészítők
TOVÁBB A TERMÉKEKHEZ

Szauna termékek forgalmazása

A Panman-fa Kft. szauna termékek forgalmazása mellett finn szaunák, infraszaunákés mindkettő funkcióval ellátott kombi szaunák kivitelezését, beépítését vállalja kültérre és beltérre egyaránt. Led technológiával, világítással és hangulatfénnyel, különböző teljesítményű kályhákkal és infralámpákkal, mérőműszerekkel, ionizáló téglákkal. A Panman-fa Kft. igény szerint szaunát épít egyszerűtől egészen a luxuskivitelig!

Finn szauna építés

A kályhás szauna nagy népszerűségnek örvend. Az üvegablakos kellemes hangulatot árasztó, fatüzelésű szauna kályha kitűnő választás azoknak, akik szeretik a hagyományos megoldásokat.

Infraszauna építés

Nincs elég ideje, de venne egy gyors szauna terápiát? A hely- és energiatakarékos infraszaunák rövid időn belül melegednek fel, és fejtik ki hatásukat.

Kombi szauna építés

Az infraszauna és finn szauna tökéletes ötvözete, a két típus minden pozitív tulajdonságával. Ha nem tudja eldönteni melyik típusú szaunát válassza, akkor ezt a különleges kombinált szaunát ajánljuk , mely minden igényt kiemelkedően elégít ki.  

Szaunatermékek kiszállítása, szauna beépítés

Látogasson el üllői, debreceni szauna kiállító termünkbe. Kérjen ajánlatot szauna építésre!

Szauna kiállító termeink, kivitelezés

Cégünk hatalmas szauna építőanyag és kiegészítő választékkal rendelkezik. A megrendelt termékeket rövid időn belül kiszállítjuk. Érdeklődni maglódi, üllői, debreceni szauna bemutatótermünkben lehet. Kérjen szaunabeépítést vagy szaunatermék kiszálítást a következő városokba: Szauna- Üllő, Vecsés, Maglód, Gyömrő, Monor, Pécel, Kistarcsa, Nagytarcsa, Debrecen és környéke, Kunszentmárton, Balaton és környéke, Szarvas, Öcsöd, Cserkeszőlő, Tiszakécske, Budapest és környéke (Pest megye)

Elérhetőségek

Pan-Manfa Kft.
Tel: +36 30 458 2134
E-mail: info@panmanfa.hu
H - 2225 Üllő, Pesti út 278.
H - 2234 Maglód, Katona József utca 1.
H - 4002 Debrecen, Fülehalmi utca 1.
(Böszörményi út és Fülehalmi út
sarok)
 Tel: +06 20 589 1606
H - 5440 Kunszentmárton, Öcsödi út 11.

2008 - 2019 © Pan-Manfa Kft. Minden jog fenntartva.
Weboldal készítés - Arculattervezés: