A honlapunkon található árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás mindenkori jogát fenntartjuk. Áraink a napi euró árfolyamtól függően változhatnak!
Pamnamfa.hu
Üllő, Pesti út 278.   •   +36 30 458 2134
Karrier   •   Pályázat   •   Blog
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
Pamnamfa.hu
-
0


Városi teraszok - Terasz ötletek II. rész

Előző cikkünkben említettük, hogy egy megfelelően kialakított pihenőhely szinte csodákra képes. Megnyugtatja lelkünket, és teret nyújt ahhoz, hogy necsak részei legyünk a városi forgatagnak...


Városi teraszok - Terasz ötletek II. rész


Előző cikkünkben említettük, hogy egy megfelelően kialakított pihenőhely szinte csodákra képes. Megnyugtatja lelkünket, és teret nyújt ahhoz, hogy necsak részei legyünk a városi forgatagnak, de néha kívülállóként is elmerülhessünk benne. Akár teljesen elszeparáljuk magunkat, ha teljes kikapcsolódásként pihenni szeretnénk.  

Legyen szó kisméretű, vagy nagyméretű városi teraszról, szinte mindegyiknél megvalósítható egy ilyen pihenőhely. Nézzünk hát meg néhány példát, hogyan válhat teraszunk paradicsomi oázissá!

Városi romantika

Modern városi terasz Előző cikkünk bevezetőjében ezt a modern, de egyben romantikus városi teraszt mutattunk be, ahol a város semleges színeit (fekete és szürke) ötvözték a természetes zölddel. A romantikus hatást a kovácsoltvas bútorokkal és a szürke fa teraszburkolattal érték el. Hasonló dekoratív elemeket láthatunk szintén szürke-fekete színekkel és zöld növényekkel, valamint fa burkolatokkal az alábbi városi teraszok esetében is.

terasz modern design

A nagyon divatos és letisztult fekete színű rattan bútorokat kényelmes párnákkal és fa teraszburkolattal kombinálhatjuk. A tégla és a fa burkolat barátságossá, a gyertyatartók, a kovácsoltvas rács és a sok növény pedig szintén romantikussá tette a városi terasz összhatását.

Elegáns városi terasz

Fával, kovácsoltvassal, tégla és betonhatású kiegészítőkkel, valamint a fehér szín frissességével igazán kifinomult teraszon ihatjuk meg reggeli kávénkat. Itt is elengedhetetlen elem a természetes burkolat! Tekintsd meg a Pan-manfa Kft. különleges teraszburkolatait!

FA TERASZBURKOLAT VÁSÁRLÁS MÁR 4000 Ft-tól!

 

Otthonos terasz a városban

 Modern városi terasz ötletek

A modern fekete rattan bútort, barna rattan kiegészítőkkel és szürkészöld párnákkal teszik még hívogatóbbá. Este pedig a gyertyák gondoskodnak a hangulatról:

Hangulatos terasz ötletek

 

 

Kis városi terasz ötletek

Kicsi de modern teraszok

Egy kisméretű teraszt sem foszthatunk meg attól, hogy kihozzuk belőle a legtöbbet. Egy kényelmes ülőalkalmatosságal és néhány klímatűrő városi növénnyel (buxus, örökzöld mirtuszlonc, japán kecskerágó, kövirózsa, csenkesz, levendula ) egy fa teraszburkolattal igazi oázissá varázsolhatjuk balkonunkat. Fűvel azért ne próbálkozzunk, azt locsolni kell :)! Ilyen kis tereket minőségi műfűvel érdemes díszíteni, amely évek múlva sem veszít pompájából. Ha nem szereted a műfüvet, válassz fa teraszburkolatot, ez nemcsak nagyon természetes, de még otthonosabbá teszi a terasz hangulatát.

Egy mini sövényfal segítségével csodálatos mini oázist teremthetünk a városban. ne féljünk természetes anyagokat használni!

Mini oázis a városban

A thermowood teraszburkolat esetében a fa burkolatot egy különleges hőkezelési eljárás során teszik időtállóvá. Ez adja jellegzetes sötétbarna színét. Nemcsak nagyon különleges, de nagyon modern és természetes összhatást lehet vele elérni.

Burkold a városi terasz falait fával! Fa burkolatot nemcsak földre de a falra és a mennyezetre is tehetünk! Rusztikus hatást rönkprofilú és vízvető lambériával érünk el, de nagyon otthonos a hagyományos fa lambéria is.

kis terasz modern design

FA LAMBÉRIA ELEMEK VÁSÁRLÁSA!   RUSZTIKUS LAMBÉRIÁK VÁSÁRLÁSA!

 


x-
--
»